Запрошуємо на прес-конференцію «Як аналізувати фінансову інформацію в учбових закладах»

June 3, 2019 в Обычная по Boris Kudar

Учбово-методичний центр захисту прав людини запрошує представників ЗМІ і громадськості Миколаєва на прес-конференцію «Як аналізувати фінансову інформацію в учбових закладах». Захід проводиться з приводу запуску соціального проекту «Прозорі бюджети шкіл Миколаєва».

Захід відбудеться 5 червня 2019 року з 11:00 до 12:00 в «Кризовому медіа-центрі. Миколаїв» за адресою: пр. Центральний, 68.

06

Спікери:

-      Борис Кудар – координатор проекту, директор Учбово-методичного центру захисту прав людини – презентує результати дослідження веб-сайтів миколаївських шкіл на предмет доступу до фінансової інформації;

-      Вадим Мельников – юрист, директор аналітико-правозахисного об’єднання «Викривач» – прокоментує вимоги чинного законодавства в частині, що стосується забезпечення доступу до публічної інформації.

-      Андрій Жнивін – співзасновник і розробник онлайн платформи “Open School in UA” – запропонує нові цифрові інструменти для взаємодії між закладами освіти і громадськістю.

Проект «Прозорі бюджети шкіл Миколаєва» передбачає залучення громадян, насамперед батьків школярів, до планування і контролю бюджетів навчальних закладів.

https://www.facebook.com/events/310278566572544/

Аналіз відкритості і прозорості шкільних бюджетів у місті Миколаєві: 01-Kudar-HRTC-school_analyt_190102